TRIP Clean your system | Be your own guru | Jolanda Pouwels

Ontdek hoe je 100% kunt gaan vertrouwen op je paranormale gaven
door energetisch op te ruimen,
waardoor je een zuivere verbinding krijgt met je spirituele kracht

Herken je dit?

 • Je bent bezig met je spirituele ontwikkeling, maar je vraagt je met regelmaat nog steeds af of je echt wel paranormaal bent. Je weet best wel dat je meer voelt of weet dan ‘zou moeten kunnen’. Toch blijf je maar twijfelen of die ingevingen wel kloppen. 
 • Je voelt je overweldigd door alles wat er te vinden is op spiritueel gebied. Je hebt wel eens gemediteerd, maar dat lukt niet zo goed. En als je dan iemand hoort praten over aura’s zien dan word je helemaal onzeker, want die heb jij nog nooit gezien … toch?

 • Omdat er zoveel te vinden is in de spirituele wereld weet je ook gewoon niet goed waar je moet zoeken en wat überhaupt waar is waardoor je ontwikkeling steeds maar voor je uit schuift.
  • Je wilt weten welke gave je nou precies hebt en hoe je er mee om kunt gaan. Het is tijd voor die verandering! Dat voel je namelijk aan alles…
  • Je wilt ontdekken wie jij nou eigenlijk diep van binnen bent en wat jouw Zielsmissie nou eigenlijk echt is. Want dat je meer in het leven te bieden hebt dat voel je al heel lang. Nu nog vinden wat dat dan is.
  • Je verlangt ernaar om je happy, gelukkig en in balans te voelen en je weet dat de verandering die daarvoor nodig is in jezelf te vinden is. Wat een ander daar van vindt vind je eigenlijk niet eens zo heel belangrijk meer, je wilt nu eindelijk eens weten hoe je die knop om kan zetten en hoe een heldere verbinding met jouw  spirituele kracht je daarbij kan helpen. 

  Zal ik je een geheim verklappen?

  De sleutel naar die verbinding ligt niet buiten jezelf. Die draag je al die tijd al bij je.

  Ik begrijp het heel goed. Je hebt ook niet geleerd om daar te kijken. Zijn we niet allemaal opgegroeid met het zoeken van je issues buiten jezelf? 

  Diep van binnen weet jij dat dit waarheid is. Maar het is zo moeilijk om je aangeleerde patronen te doorbreken. Ik herken het als geen ander lieverd. Want waar jij nu staat, daar stond ik ooit ook. Toch voelde ik die drang in mij om door te gaan, omdat ik wist dat er een grotere missie op me te wachten stond.

  Groter dan ‘moeder zijn’, groter dan alleen maar ‘vrouw van te zijn’, groter dan ‘het huishouden aan kant hebben’, groter dan ‘in dienst van mijn gezin zorgen voor eten op tafel en schone kleding in de kast. Groter dan af en toe kaarten leggen voor een vriendin’. 

  Niet dat ik dat niet belangrijk vond, maar ik voelde dat er meer was dan dat. 

  Een diepere missie, een verlangen naar echte verbinding met mezelf. Naar nog meer leven vanuit mijn spirituele kracht en 100% kunnen vertrouwen op mijn paranormale gaven zonder dat dat stemmetje in mijn hoofd overal wat van vond en zonder dat altijd onrustige net niet helemaal happy gevoel in mijn buik. 

  Dat verlangen heeft me heel wat ellende opgeleverd. Vele dagen van worstelen, inzichten interpreteren en pijn doorvoelen. Maar het is me gelukt. Ik kan niet alleen zeggen dat ik 100% vertrouw op mijn paranormale vermogens en mijn spirituele kracht, maar dat ik het in elke vezel van mijn lijf voel en erken!

  Ik ben gelukkig, in balans en ik ervaar rust. Wat ook zo zijn effect heeft op mijn gezin en mijn omgeving. Mijn paranormale vermogens zijn belachelijk veel sterker geworden  en het stemmetje in mijn hoofd is er niet meer. 

  Ik wil jou veel ploeter en uitzoekwerk besparen en daarom heb ik vandaag jouw ticket naar jouw TRIP klaarliggen.

  Ik wil je uitnodigen om in te stappen in de reis die jou naar je spirituele kracht helpt en die TRIP Clean your system heet. 

  Deze TRIP zorgt ervoor dat jij je energetisch systeem op gaat ruimen waardoor er een pure en heldere verbinding ontstaat met jouw spirituele kracht. Hierdoor wordt jouw heldere talent veel duidelijker en komen de inzichten en boodschappen via jouw paranormale gaven veel beter bij je binnen.

  Je hoeft je enkel inzicht te krijgen in de werking van je energetisch systeem en daardoor ga je automatisch opruimen wat voor ruimte gaat zorgen

  En dat zijn maar een paar dingen:

  • wat zijn gedachten en waar worden ze door veroorzaakt
  • wat zijn jouw conditioneringen en hoe doorbreek je ze?
  • hoe ga je om met negatieve emoties en welke oude emoties heb jij nog in je systeem?
  • wat heeft jouw lichaam je te vertellen
  • wat is het waar jij mee resoneert op spiritueel gebied en welke gave hoort daar bij

  That’s it! Meer hoef je niet te onderzoeken om op je paranormale vermogens te kunnen gaan vertrouwen.

  Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat, ga je nooit die heldere verbinding krijgen. Misschien blijf je wel de rest van je leven zo door leven, zonder energie, altijd moe en net niet altijd gelukkig. Neem van mij aan dat het dat niet waard is. Lieverd,  even heel eerlijk, je bent hier uiteindelijk maar voor 1 persoon op aarde en dat ben jezelf.

   

  Be your own Guru

  Jolanda Pouwels

  Tijdens mijn spirituele ontwikkeling nam ik steeds meer afstand van mijn ratio

  ‘Ieder mens is paranormaal begaafd, ook als je denkt dat je het niet bent.’

  Hi, mijn naam is Jolanda Pouwels en ik ben ervan overtuigd dat paranormale gaven onze natuurlijke kracht is en dat het de bedoeling is om vanuit die flow te le

  Na 10 jaar op het pad van spirituele ontwikkeling te hebben gelopen, ontdekte ik in 2019 welke connectie mijn lichaam, mijn geest en mijn emoties met elkaar hebben.  Dit inzicht is de kroon op het lange pad dat ik al heb gelopen en het geeft me de tools om me compleet los te maken van mijn ratio/ ego (de gedachten in mijn hoofd) waardoor ik de staat van Zijn bereikte. Ik ben leeg van binnen in de goede zin van het woord. Ik voel 100% eigenwaarde en word totaal niet meer geraakt door emoties. Ik voel wel, maar ze bepalen niet langer de keuzes die ik maak in mijn leven.

  In deze staat van Zijn voel ik ook 100% de connectie met mijn helderweten, mijn heldervoelen, mijn helderzien en mijn helderhoren. 

  De boodschappen zijn zo bizar kraakhelder dat ik me niet eerst in allerlei meditatieve toestanden hoef te wurmen, het stemmetje in mijn hoofd hoor ik amper nog en ik kan echt 100% vertrouwen op de inzichten en boodschappen die ik via mijn paranormale gaven binnenkrijg. 

  Elke keer als ik me dit besef  krijg ik kippenvel!  Want het is alles waar ik van droomde. Moeiteloos connecten met je hoogste zelf.

  Vanaf dat moment voel ik nog meer dan ooit de drang om dit te delen met anderen. Met jou!

  Daarom help ik nu spirituele mensen die 100% willen vertrouwen op hun paranormale gaven doordat ze zich kunnen verbinden met hun spirituele kracht door middel van TRIP Clean your system

  "Dankzij het schoonmaken van mijn energetisch systeem kon ik eindelijk 100% vertrouwen op mijn paranormale gaven en vanuit mijn spirituele kracht leven"

  E-course: TRIP Clean your system

  TRIP Clean your system

  t.w.v. 249,-

  De training TRIP Clean your system dat je helpt om je energetisch systeem echt en blijvend op te ruimen zodat er een pure en heldere verbinding ontstaat tussen jou en je paranormale gaven. Je leert hoe je de kracht binnen jezelf vindt in plaats van buiten jezelf en ervaart hoe het is om 100% te kunnen vertrouwen op je paranormale gaven. 

  Online coaching in besloten groep

  TRIP online coaching

  t.w.v. 39,-

  Toegang tot de besloten TRIP Clean your system coaching-groep in de TRIP Community waar je online gecoacht wordt bij jou struggle. Zoals beloofd laat ik je niet zwemmen. Ik geef je bevestiging en feedback daar waar nodig zodat je ook echt je inzichten krijgt. 

  Het TRIP E-book Bescherm jezelf tegen prikkels van buitenaf

  Bescherm jezelf tegen prikkels van buitenaf

  t.w.v. 24,95

  Wellicht heb je er wel eens last van. Misschien wel vaker onbewust dan bewust. Prikkels van buitenaf. Gevoelens of gedachten van een ander, of zelfs pijn van een ander. Als je je er niet bewust van bent dan kan je er ongemerkt echt wel veel last van hebben.

  In dit E-book neem ik mee in hoe je je kunt beschermen tegen prikkels van buitenaf op een manier die bij jou past. Boordevol tips en oefeningen die je gelijk kunt gaan toepassen. 

  Totale waarde: 312,95

  Wat levert deze training jou op?

  Disclaimer … ☺

  Deze training brengt jou een nieuwe manier van Zijn. Niet alleen ga je vertrouwen op je paranormale gaven doordat je gaat leven vanuit je spirituele kracht, maar je gaat ook rust, veel meer eigenwaarde en balans ervaren. In jezelf, in je gezin. Misschien ga je wel op zoek naar die baan die echt bij je past, of haal jij je plezier uit kaarten leggen voor een ander. Krijgt je relatie een boost of hak je eindelijk daarin de knoop door. In ieder geval weet je precies wat jij wilt en zal je van daaruit je keuzes gaan maken ♥

  Na deze training weet jij precies hoe je jouw energetisch systeem schoon kun maken en schoon kunt houden. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken dat je het weer vervuild zodat je weer van voor af aan kan beginnen. Het resultaat is dus blijvend. Je wordt fitter, energieker en blijer en je kunt flink aan de gang met het uitbreiden van je paranormale gaven. Want als je eenmaal op kunt vertrouwen dan is het ontwikkelen ervan een peulenschil. 

  Mijn belofte aan jou is, dat als jij alle stappen uit deze e-course doorloopt, dat je binnen 30 dagen de bevestiging van jouw paranormale gaven uit jezelf kunt halen. 

  "Ik klik de pagina weg en ga het eerst nog even zelf proberen"

  Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Ik ga het eerst nog even zelf proberen.”. Mag ik je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen je tot nog toe opgeleverd? 

  Als je niks doet dan blijf je al je bagage maar met je mee slepen en ga je nooit echt 100% vertrouwen op je paranormale gave. Iedereen is paranormaal begaafd, maar om het ten volle te kunnen ervaren moet je eerst opruimen. En als jij daar nu mee begint, dan ziet jouw leven er over een jaar zeker weten heel anders uit!

  Hieronder lees je 2 ervaringen van Trippers die ooit op hetzelfde punt stonden als jij nu!

  Spontane berichten in de TRIP Community

  Jolanda Pouwels
  jolanda pouwels

  Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

  De e-course: TRIP Clean your system t.w.v. 249,-

  Bonus: Het E-book Bescherm jezelf tegen prikkels van buitenaf t.w.v. 24,95

  Bonus: Online coaching in een besloten groep in de TRIP Community t.w.v. 39,-

  TRIP Clean your system modules

  Tijdelijk investeer je geen 249 euro maar ...

  49 euro inclusief btw

  14-dagen niet goed geld terug garantie

  Inmiddels hebben al veel mensen ervaren hoe krachtig de tattvakaarten zijn en hoe simpel en succesvol de TRIP methode werkt. Daarom kan ik je met grote zekerheid zeggen dat dit ook voor jou gaat werken! Mocht je echt niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.

  Ja maar ...

  Je behoudt 2 jaar toegang. Je kunt de training dus ook later volgen. Al raad ik je aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je je energetisch systeem schoonmaakt, hoe sneller je 100% kunt gaan vertrouwen op je paranormale gaven en … veel meer rust en balans in je leven gaat ervaren

  De tattvakaarten zitten als bestand bij de cursus, je hoeft ze dus niet aan te schaffen. 

  Natuurlijk wel! Het gaat erom dat je gaat ontdekken hoe je kan opruimen, niet om hoeveel je gaat opruimen. Jouw bagage is ook niet in 5 weken ontstaan toch? Je zult tijdens de training al veel opruimen, maar in de periode erna gaat dat gewoon door, omdat je het inzicht heb gekregen hoe dat werkt. 

  Dat is logisch omdat je nog vanuit ego leeft. Zodra je gaat opruimen in je energetisch systeem ga je merken dat je angsten ook verdwijnen en dat ze gerelateerd zijn aan je reptielenbrein die niets ander wil dan jou veilig houden. Het inzicht hierop gaat 80% van jouw angst wegnemen

  Veel andere cursussen beginnen gelijk met je paranormale gaven versterken, maar omdat jouw systeem nog vervuild is, zal dit maar tijdelijk helpen.

  TRIP Clean your systeem begint met het (blijvend) opruimen van oude emoties en aangeleerde overtuigingen waardoor de ruis op de lijn naar jouw paranormale gaven verdwijnt en er een veel puurdere en heldere verbinding ontstaat.