Ontdek hoe je afscheid neemt van dat belemmerende stemmetje in je hoofd en je eigen waarheid kan gaan leven
... zodat jij in flow bent en je bedrijf gaan stromen

Herken je dit?

 • Je bent lekker bezig met je bedrijf, maar je vraagt je met regelmaat nog steeds af of je het echt wel kunt. Ergens weet je best wel dat je het kan, en daarom geef je jezelf af en toe een liefdevolle trap onder je billen. Toch blijf dat stemmetje in je hoofd jou capaciteit steeds weer in twijfel trekken. 
 • Je voelt je overweldigd door het succes van al die business-babes die je op social media en om je heen ziet. Ze doen het zo goed en hebben zoveel meer volgers dan jij hebt. Het maakt je onzeker en geeft je het gevoel dat je dat nooit gaat redden!
 • En omdat dat stemmetje in je hoofd maar blijft tetteren, weet je ook gewoon niet goed wat je moet doen om die twijfel weg te vagen, waardoor je je ontwikkeling steeds maar voor je uit schuift.
  • Je wilt gewoon een bedrijf dat stroomt met jou aan het roer in een overvloed van flow!  Het is tijd voor die verandering! Dat voel je namelijk aan alles…
   
  • Het is ook niet zo dat je nog niets geprobeerd hebt. Je hebt al diverse business trajecten gevolgd en absorbeert elke tip die je maar kan vinden. Maar stiekem weet je zelf ook wel dat de verandering vanuit jou moet komen. 
   
  • Je wilt ontdekken wie jij nou eigenlijk diep van binnen bent en dat uitstralen aan de buitenkant zodat  klanten jouw waarheid voelen en herkennen en als vanzelf naar jou toe komen. 
   
  • Je verlangt ernaar om je happy, gelukkig en in balans te voelen en je weet dat de verandering die daarvoor nodig is in jezelf te vinden is. Wat een ander daar van vindt vind je eigenlijk niet eens zo heel belangrijk meer, je wilt nu eindelijk eens weten hoe je die knop om kan zetten en hoe het tackelen van aangeleerde overtuigingen jou daarbij kan helpen. 

  Zal ik je een geheim verklappen?

  De sleutel naar die verbinding ligt niet buiten jezelf. Die draag je al die tijd al bij je.

  Ik begrijp het heel goed. Je hebt ook niet geleerd om daar te kijken. Zijn we niet allemaal opgegroeid met het zoeken van je issues buiten jezelf? 

  Diep van binnen weet jij dat dit waarheid is. Maar het is zo moeilijk om je aangeleerde patronen te doorbreken. Ik herken het als geen ander lieverd. Want waar jij nu staat, daar stond ik ooit ook. Toch voelde ik die drang in mij om door te gaan, omdat ik wist dat er een grotere missie op me te wachten stond.

  Groter dan ‘moeder zijn’, groter dan alleen maar ‘vrouw van te zijn’, groter dan ‘het huishouden aan kant hebben’, groter dan ‘in dienst van mijn gezin zorgen voor eten op tafel en schone kleding in de kast. Groter dan af en toe een klant helpen die je met moeite wist binnen te halen’. 

  Niet dat ik dat niet belangrijk vond, maar ik voelde dat er meer was dan dat. 

  Een diepere missie, een verlangen naar echte verbinding met mezelf. Naar nog meer leven vanuit mijn spirituele kracht en 100% kunnen vertrouwen op mijn paranormale gaven zonder dat dat stemmetje in mijn hoofd overal wat van vond en zonder dat altijd onrustige net niet helemaal happy gevoel in mijn buik. 

  Dat verlangen heeft me heel wat ellende opgeleverd. Vele dagen van worstelen, inzichten interpreteren en pijn doorvoelen. Maar het is me gelukt. Ik kan niet alleen zeggen dat ik al mijn aangeleerde overtuigingen heb getackeld en daardoor 100% vertrouw op mijn paranormale vermogens en mijn spirituele kracht, maar dat ik het in elke vezel van mijn lijf voel en erken!

  Ik ben gelukkig, in balans en ik ervaar rust. Mijn bedrijf stroomt en ik ben in flow. Wat ook zo zijn effect heeft op mijn gezin en mijn omgeving. Mijn zelfvertrouwen is belachelijk veel sterker geworden  en het stemmetje in mijn hoofd is er niet meer. 

  Ik wil jou veel ploeter en uitzoekwerk besparen en daarom heb ik vandaag jouw ticket naar jouw TRIP klaarliggen.

  Ik wil je uitnodigen om in te stappen in de reis die jou naar jouw waarheid brengt en die ervoor gaat zorgen dat je nooit meer twijfel voelt over jouw kunnen. Deze reis heet TRIP Tackel je aangeleerde overtuigingen.

  Deze TRIP zorgt ervoor dat jij je energetisch systeem op gaat ruimen waardoor je je eigen ideeen en waarheden gaat invoeren in plaats naar die van een ander te leven.  Dit ga je uitstralen waardoor jij in flow en balans komt, je happy en gelukkig voelt en je binnen no time een stromend en bruisend bedrijf runt op de manier zoals jij dat wilt.

  Je hoeft enkel inzicht te krijgen in je aangeleerde overtuigingen en daardoor ga je automatisch opruimen wat voor ruimte gaat zorgen

  En dat zijn maar een paar dingen:

  • wat zijn gedachten en waar worden ze door veroorzaakt
  • wat zijn jouw conditioneringen en hoe doorbreek je ze?
  • hoe ga je om met negatieve emoties en welke oude emoties heb jij nog in je systeem?
  • wat heeft jouw lichaam je te vertellen
  • wat is het waar jij mee resoneert op spiritueel gebied en hoe kun je dat inzetten binnen je bedrijf

  That’s it! Meer hoef je niet te onderzoeken om jezelf in flow te krijgen en je bedrijf te laten stromen.

  Als je rondjes blijft draaien op het punt waar je nu staat, ga je nooit die heldere verbinding krijgen. Misschien blijf je wel de rest van je leven zo door leven, zonder energie, altijd moe, een bedrijf waar je aan moet sjorren en net niet altijd gelukkig. Neem van mij aan dat het dat niet waard is. Lieverd,  even heel eerlijk, je bent hier uiteindelijk maar voor 1 persoon op aarde en dat ben jezelf.

  Be your own Guru

  Jolanda Pouwels

  Tijdens mijn spirituele ontwikkeling nam ik steeds meer afstand van mijn ratio

  ‘Ieder mens is paranormaal begaafd, ook als je denkt dat je het niet bent.’

  Hi, mijn naam is Jolanda Pouwels en ik ben ervan overtuigd dat paranormale gaven onze natuurlijke kracht is en dat het de bedoeling is om vanuit die flow te le

  Na 10 jaar op het pad van spirituele ontwikkeling te hebben gelopen, ontdekte ik in 2019 welke connectie mijn lichaam, mijn geest en mijn emoties met elkaar hebben.  Dit inzicht is de kroon op het lange pad dat ik al heb gelopen en het geeft me de tools om me compleet los te maken van mijn ratio/ ego (de gedachten in mijn hoofd) waardoor ik de staat van Zijn bereikte. Ik ben leeg van binnen in de goede zin van het woord. Ik voel 100% eigenwaarde en word totaal niet meer geraakt door emoties. Ik voel wel, maar ze bepalen niet langer de keuzes die ik maak in mijn leven.

  In deze staat van Zijn voel ik ook 100% de connectie met mijn helderweten, mijn heldervoelen, mijn helderzien en mijn helderhoren. 

  De boodschappen zijn zo bizar kraakhelder dat ik me niet eerst in allerlei meditatieve toestanden hoef te wurmen, het stemmetje in mijn hoofd hoor ik amper nog en ik kan echt 100% vertrouwen op de inzichten en boodschappen die ik via mijn paranormale gaven binnenkrijg. 

  Elke keer als ik me dit besef  krijg ik kippenvel!  Want het is alles waar ik van droomde. Moeiteloos connecten met je hoogste zelf.

  Vanaf dat moment voel ik nog meer dan ooit de drang om dit te delen met anderen. Met jou!

  Hoe tof zou het zijn dat jij door middel van TRIP Tackel je aangeleerde overtuigingen vanuit dezelfde flow kan leven waardoor je bedrijf gaat stromen!

  "Dankzij het tackelen van mijn aangeleerde overtuigingen ben ik volkomen in flow met mezelf en stroomt mijn bedrijf als vanzelf."

  E-course: TRIP Tackel je aangeleerde overtuigingen

  Mock up Tackel je aangeleerde overtuigingen

  t.w.v. 800,-

  De training TRIP Tackel je aangeleerde overtuigingen helpt om je energetisch systeem echt en blijvend op te ruimen zodat er een pure en heldere verbinding ontstaat met jezelf waardoor blokkades binnen jezelf geen effect meer hebben op jezelf.  Je leert hoe je deze kracht binnen jezelf vindt in plaats van buiten jezelf en ervaart hoe je dit in kunt zetten binnen je bedrijf.

  2 1op1 videogesprekken met mij ter ondersteuning

  Helderheidssessie Jolanda Pouwels

  t.w.v. 200,-

  In deze videogesprekken gaan we samen kijken naar jouw aangeleerde overtuigingen en de diepte in met betrekking tot jouw struggles, emoties en gedachten. Ik help je om van een afstandje te kijken zodat je de knoop uit de wirwar kan halen en je in balans en flow volgens je eigen waarheid kunt gaan leven. 

  Online coaching in besloten groep

  TRIP online coaching

  t.w.v. 39,-

  Toegang tot de besloten TRIP Tackel je aangeleerde overtuigingen coaching-groep in de TRIP Community waar je online gecoacht wordt bij jou struggle. Zoals beloofd laat ik je niet zwemmen. Ik geef je bevestiging daar waar nodig zodat je ook echt je inzichten krijgt. Je kunt hier al je antwoorden op de opdrachten delen, je vragen stellen en mijn persoonlijke feedback verwachten.

  Het TRIP E-book Bescherm jezelf tegen prikkels van buitenaf

  Bescherm jezelf tegen prikkels van buitenaf

  t.w.v. 24,95

  Wellicht heb je er wel eens last van. Misschien wel vaker onbewust dan bewust. Prikkels van buitenaf. Gevoelens of gedachten van een ander, of zelfs pijn van een ander. Als je je er niet bewust van bent dan kan je er ongemerkt echt wel veel last van hebben.

  In dit E-book neem ik mee in hoe je je kunt beschermen tegen prikkels van buitenaf op een manier die bij jou past. Boordevol tips en oefeningen die je gelijk kunt gaan toepassen. 

  Totale waarde: 1063,95

  Wat levert deze training jou op?

  Disclaimer … ☺

  Deze training brengt jou een nieuwe manier van Zijn. Niet alleen ga je je aangeleerde overtuigingen tackelen, je ruimt je hele energetische systeem op.  Hierdoor ervaar je rust, veel meer eigenwaarde en balans. In jezelf, in je gezin en in je bedrijf. Doordat je zelf in flow bent en je eigen waarheid kunt gaan leven zal je bedrijf als vanzelf gaan stromen. 

  Na deze training weet jij precies wat aangeleerde overtuigingen zijn, waarom ze jou belemmeren en hoe je ze kunt tackelen. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken dat er weer nieuw aangeleerde overtuigingen ontstaan zodat je weer van voor af aan kan beginnen. Het resultaat is dus blijvend. Je wordt fitter, energieker en blijer en je merkt een boost in je bedrijf. Want als je eenmaal weet hoe het werkt, is het onmogelijk om weer terug te vallen.

  Mijn belofte aan jou is, dat als jij alle stappen uit deze e-course doorloopt, dat je binnen 30 dagen merkbaar meer flow voelt in jezelf, je gezin en je bedrijf

  "Ik klik de pagina weg en ga het eerst nog even zelf proberen"

  Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Ik ga het eerst nog even zelf proberen.”. Mag ik je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen je tot nog toe opgeleverd? 

  Als je niks doet dan blijf je je onbewust van je aangeleerde overtuigingen die jouw belemmeren. Iedereen zou zijn of haar eigen waarheid moeten en kunnen leven, maar om het ten volle te kunnen ervaren moet je eerst even wat tackelen. En als jij daar nu mee begint, dan ziet jouw leven er over een jaar zeker weten heel anders uit!

  Hieronder lees je 2 ervaringen van Trippers die ooit op hetzelfde punt stonden als jij nu!

  Spontane berichten in de TRIP Community

  Jolanda Pouwels
  jolanda pouwels

  Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

  De e-course: TRIP Tackel je aangeleerde overtuigingen t.w.v. 800,-

  2 Videogesprekken ter ondersteuning t.w.v. 200,-

  Bonus: Het E-book Bescherm jezelf tegen prikkels van buitenaf t.w.v. 24,95

  Bonus: Online coaching in een besloten groep in de TRIP Community t.w.v. 39,-

  Tijdelijk investeer je geen 1063,95 euro maar ...

  800,- euro inclusief

  Jolanda Pouwels

  14-dagen niet goed geld terug garantie

  Inmiddels hebben al veel mensen ervaren hoe krachtig de tattvakaarten zijn en hoe simpel en succesvol de TRIP methode werkt. Daarom kan ik je met grote zekerheid zeggen dat dit ook voor jou gaat werken! Mocht je echt niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.

  Ja maar ...

  Je behoudt 2 jaar toegang. Je kunt de training dus ook later volgen. Al raad ik je aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je je energetisch systeem schoonmaakt, hoe sneller je 100% kunt gaan vertrouwen op je paranormale gaven en … veel meer rust en balans in je leven gaat ervaren

  De tattvakaarten zitten als bestand bij de cursus, je hoeft ze dus niet aan te schaffen. 

  Natuurlijk wel! Het gaat erom dat je gaat ontdekken hoe je kan opruimen, niet om hoeveel je gaat opruimen. Jouw bagage is ook niet in 5 weken ontstaan toch? Je zult tijdens de training al veel opruimen, maar in de periode erna gaat dat gewoon door, omdat je het inzicht heb gekregen hoe dat werkt. 

  Dat is helemaal niet zo raar. Heel veel mensen weten dit niet. Aangeleerde overtuigingen zitten heel onbewust in je systeem. Ze zijn vaak een beetje verborgen. Daarom heb ik deze training ook gemaakt zodat je ze gaat vinden en kunt tackelen. 

  Veel andere cursussen beginnen gelijk met je paranormale gaven versterken, maar omdat jouw systeem nog vervuild is, zal dit maar tijdelijk helpen.

  TRIP Clean your systeem begint met het (blijvend) opruimen van oude emoties en aangeleerde overtuigingen waardoor de ruis op de lijn naar jouw paranormale gaven verdwijnt en er een veel puurdere en heldere verbinding ontstaat.

  Als deze gedachte in je hoofd speelt, niet alleen bij deze traingen, dan ben jij de perfecte kandidaat om aan de slag te gaan met je aangeleerde overtuigingen