Ontwikkel en versterk je paranormale gaven vanuit jouw basis
... zodat je GLASHELDERE inzichten krijgt.

Herken je dit?

 • Inmiddels weet je wel dat je paranormale gaven hebt echter je vindt het moeilijk om te ontdekken welke gaven dit nu precies zijn. Hoe weet je nu of de boodschap binnen komt via helderweten of bijvoorbeeld via heldervoelen of helderhoren? Het is tijd om dit duidelijk te krijgen voordat je verder kunt. 
 • Je merkt wel dat één gave sterk aanwezig is, maar je wilt de andere paranormale vermogens ook onderzoeken en ontwikkelen zodat je al je vermogens in kunt zetten.
  • Op zich voel je de aanwezige kracht in jezelf wel, maar het voelt nog zo wiebelig allemaal. Het is tijd voor wat meer power!  Dat voel je namelijk aan alles…
  • Je wilt aan de slag met jouw paranormale talenten. Foto’s lezen, magnetiseren, kaarten leggen. Je wilt het allemaal kunnen. Maar waar begin je? Je hebt echt geen idee wat je nou echt bij jou past!  Aaaargh hoe ga dit nu allemaal leren? 
  • Je hebt je systeem opgeschoond, ontdaan van oude overtuigingen en wilt nu kaarten gaan leggen. De boodschappen en inzichten komen wel, maar het lukt je niet om ze te vertalen of uit te leggen. 
  • Je verlangt ernaar om via je paranormale vermogens jezelf van inzichten te kunnen voorzien wanneer je vastloopt of in een lastige situatie komt te zitten. Stiekem droom je er ook wel van om anderen te helpen op hun levenspad. Misschien eerst nog mensen die dicht bij je staan, maar wie weet wat de toekomst je allemaal brengt.

  Zal ik je een geheim verklappen?

  Je zoekt het direct veel te specifiek.

  Je hebt nog geen basis.

  Je hebt je gaven nog niet onderzocht waardoor je ze niet hebt gekoppeld en versterkt waardoor het niet lukt om de boodschappen glashelder binnen te krijgen. 

  Ik snap het wel hoor. Je hebt nu net je systeem opgeschoond en dan wil je ook aan de slag.

  Super logisch!

  En herkenbaar. Want zo ben ik ooit ook begonnen. 

  Ik wist namelijk niet dat het heel handig is om eerst een basis te leggen. Gaandeweg mijn spirituele ontwikkeling kwam ik hier, na behoorlijk wat ploeteren achter. Daardoor kon ik het uiteindelijk toch op mezelf toepassen. Een basis leggen voor mijn paranormale gaven zodat ik daarna moeiteloos alles op spiritueel gebied kon leren wat ik wilde. 

  Ik wil jou dat ploeterwerk besparen en daarom heb ik een ticket voor een nieuwe TRIP voor je klaarliggen. Ik stel je graag voor aan: TRIP Ontwikkel je paranormale gaven.

  Deze online cursus zorgt ervoor dat jouw paranormale vermogens geen geheimen meer voor je hebben en jij ze volkomen beheerst. Daardoor kun je moeiteloos boodschappen en inzichten overbrengen via de tool die jij maar wilt. 

  Zoals magnetiseren, foto’s lezen, kaarten leggen. Dat wat met jou resoneert is hetgeen dat het krachtigst werkt.

  Dit doe je door je te focussen op:

  1 Welke gaven zijn er en welke is bij jou sterk aanwezig

  2 Verbinden en versterken van je gave door ze te koppelen aan je energetisch systeem

  3 Zorgen dat je goed geaard bent op een manier die je nog niet kent

  4 Jouw symbolische taal en de bevestiging van je lichaamstaal te ontdekken

  5 Vinden en vertrouwen van  jouw innerlijke wijsheid  (Be your own guru)

  Be your own Guru

  Jolanda Pouwels

  Doordat ik mijn paranormale gaven vanaf de basis ontwikkelde kan ik elke spirituele tool gebruiken die ik wil. Moeiteloos!

  Toen ik na mijn ‘spirituele schoonmaak’ rond 2010 bij mijn mentor aan de gang ging met de tarotkaarten leren leggen merkte ik dat ik het lastig vond om te bepalen hoe ik mijn boodschappen binnenkreeg.

  Ik had best veel moeite met mijn ratio die me steeds maar liet zoeken naar een bevestiging van de waarheid van mijn ingevingen en boodschappen.

  Als ik er achteraf op terugkijk dan zie ik dat ik veel heb gedaan vanuit heldervoelen, maar dat mijn helderzien en helderweten ook best wel sterkt ontwikkeld was. Ik had dat toen echter nog niet in de gaten. Het gaf me verwarring omdat ik niet goed kon thuisbrengen hoe ik boodschappen binnenkreeg. Sterker nog, ik heb zeker weten boodschappen gemist omdat ik ze aanzag voor gedachten. 

  Toen ik dit besefte nam ik de tijd om al mijn gaven te er en herkennen en ze één voor één te koppelen in mijn energetisch systeem. Dit gaf zo’n versterking van mijn paranormale gaven dat ik er eerst zelf een beetje van schrok. Ik kon feilloos aanvoelen hoe iemand zich voelde, vele malen sterker dan ik dat daarvoor kon. Tot in de details waar mensen ook van schrokken.

  Ik besloot om hier een training van te maken. Want deze basis gun ik  iedereen die met zijn spirituele ontwikkeling aan de slag wil. En hoe fijn is het wanneer iemand dit allemaal al uitgdoktert heeft zodat jij er niet meer doorheen hoeft?

  "Dankzij het versterken van mijn unieke paranormale gaven krijg ik nu glasheldere inzichten"

  E-course: TRIP ontwikkel je paranormale gave

  Ontwikkel je paranormale gaven

  t.w.v. 224,-

  De training TRIP Ontwikkel je paranormale gave helpt je om je paranormale gaven te er en herkennen, ze te versterken en te verankeren in je systeem waardoor je glashelder boodschappen en inzichten kunt ontvangen en doorgeven. Legt een fundament voor elke spirituele cursus of training die je wilt volgen (denk aan tarotkaarten leggen, magnetiseren, reiki, klankschalen, foto’s lezen, mediumschap enz.)

  ...en je krijgt je van mij het E-Book: TRIP Money mindset cadeau.

  Hoe je vanuit je spirituele kracht een gezonde relatie met geld krijgt!

  TRIP Money mindset

  Moneymindset

  t.w.v. 34,-

  Ontwikkel een gezonde relatie met geld door je spirituele kracht in te zetten. Bijzondere combinatie? Ja, misschien wel. 

  Maar het werkt!

  Laten we even eerlijk zijn. Veel spirituele mensen roepen vaak het hardst dat geld niet gelukkig maakt. Eén van de redenen waarom spirituele mensen ( en coaches ook) zonder of heel krap in hun geld zitten.

  Tijd om daar verandering in aan te brengen zodat je lekker in je zelf kan gaan investeren zonder je er schuldig over te voelen!

  Neem afscheid van aangeleerde overtuigingen over geld en ontdek hoe je geld kunt manifesteren en aantrekken vanuit jouw spirituele vermogens waardoor de getallen op jouw rekening in het groen gaan in plaats van in het rood. 

  Totale waarde: 258,-

  Wat levert deze training jou op?

  Disclaimer … ☺

   

  Deze training brengt jou een fundamentele basis in jouw spirituele vermogens oftewel je paranormale gaven. De perfecte opvolging na jouw TRIP Clean your system! Niet alleen ga je je paranormale gaven herkennen, je gaat ze ontwikkelen (…ook degenen waar je minder sterk in bent) en ze versterken door ze te verankeren in je systeem. Doordat je je algemeen ontwikkelt is elke spirituele training in een specifieke richting die je erna wilt volgen een peulenschilletje. 

  Na deze training weet jij precies wat jouw sterkste paranormale gave is en hoe je die kunt inzetten of gebruiken. Je herkent hoe boodschappen of inzichten binnenkomen en hoe je weet dat ze waarheid zijn. De inzichten zijn glashelder zodat je heel zuiver en nagenoeg moeiteloos boodschappen over kunt brengen. Aan jezelf of aan een ander!

  "Ik klik de pagina weg en ga het eerst nog even zelf proberen"

  Ik ken mijn klanten en ik weet dat jij nu denkt: “Ik ga het eerst nog even zelf proberen.”. Mag ik je een eerlijke vraag stellen? Wat heeft even zelf proberen je tot nog toe opgeleverd? 

  Als je niet nu een fundamentele basis legt ga je nooit echt glasheldere inzichten krijgen. Laat staan kunnen overbrengen.  

  Hieronder lees je 2 ervaringen van Trippers die ooit op hetzelfde punt stonden als jij nu!

  Spontane berichten in de TRIP Community

  Jolanda Pouwels
  jolanda pouwels

  Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

  De e-course: TRIP Ontwikkel je paranormale gaven 224,-

  TRIP Money Mindset : Een gezonde relatie met geld waardoor je bankrrekening groeit t.w.v 34,-

  Je investeert geen 258,- euro maar

  224 euro

  14-dagen niet goed geld terug garantie

  Inmiddels hebben al veel mensen ervaren hoe krachtig de tattvakaarten zijn en hoe simpel en succesvol de TRIP methode werkt. Daarom kan ik je met grote zekerheid zeggen dat dit ook voor jou gaat werken! Mocht je echt niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.

  Ja maar ...

  Je behoudt 2 jaar toegang. Je kunt de training dus ook later volgen. Al raad ik je aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je die glasheldere inzichten krijgt en jezelf en de ander ermee kan helpen. 

  Natuurlijk wel! Iedereen is paranormaal, ook als je denkt dat je het niet bent. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen vanuit zijn of haar spirituele kracht moet leven. 

  Dat is logisch omdat je nog vanuit ego leeft. Zodra je gaat opruimen in je energetisch systeem ga je merken dat je angsten ook verdwijnen en dat ze gerelateerd zijn aan je reptielenbrein die niets ander wil dan jou veilig houden. Het inzicht hierop gaat 80% van jouw angst wegnemen

  Veel andere cursussen beginnen gelijk gericht op de tool war je mee wilt werken zoals bijvoorbeeld foto’s lezen of tarot kaarten leggen. Deze cursus helpt jou eerst al je gaven te er en herkennen en versterken waardoor elke spirituele cursus die je erna volgt een peulenschilletje wordt.