Ruim je energetisch systeem op en
krijg een
zuivere verbinding met
jouw spirituele kracht

Je wilt graag (100%) kunnen vertrouwen op je paranormale gaven, maar ...

  • Je vraagt je af of je überhaupt wel paranormaal bent. Je hebt wel eens wat gevoeld of gehoord wat je eigenlijk niet kon weten, maar dat stemmetje in je hoofd trok dat gelijk in twijfel. En bewijs dat het geen toeval was heb je niet.
  • Je voelt je overweldigd door alles wat er te vinden is op spiritueel gebied. Je hebt wel eens gemediteerd, maar dat lukt niet zo goed. En als je dan iemand hoort praten over aura’s zien dan word je helemaal onzeker, want die heb jij nog nooit gezien … toch?
  • Dan heb je het nog niet eens gehad over je partner die het allemaal maar zweverig vindt. Hij staat er helemaal niet voor open. Moet je ook nog het gesprek aan gaan over geld uitgeven voor zoiets. Je wordt al moe bij de gedachte alleen, dan zijn er eerst nog wel andere zaken tussen jullie die opgelost moeten worden.
  • Je weet ook helemaal niet welke gave je hebt, misschien heldervoelen, want je voelt vaak wel goed sferen of mensen aan. Maar hé dat kan ook aan je HSP liggen… Je baalt ervan dat je er maar niet uitkomt omdat je de bevestiging mist.
  • Als je heel eerlijk bent vind je het ook best wel spannend wat je familie en vrienden ervan vinden dat jij je verdiept in het spirituele. Wat zullen ze er wel niet van zeggen? Straks gaan ze je er ook nog vragen over stellen en dan moet je praten over iets waarvan je zelf ook nog niet weet hoe het werkt. 
  • Tja en wie ben jij eigenlijk. Je vindt het al moeilijk om geld aan kleding voor jezelf uit te geven. Je kids en het gezin komen op de eerste plaats, dan zijn er ook nog andere dingen die elke maand weer betaald moeten worden. Trouwens je werkt ook maar parttime, dus in verhouding mag jij ook minder geld aan jezelf uitgeven..

Blijf jij jezelf op nummer 2 zetten?
Of is het nu eindelijk eens tijd voor jezelf?

Je kunt het namelijk ook zo ervaren:

Je bent je bewust van hoe je brein werkt waardoor deze geen impact meer heeft op wat jij diep van binnen voelt. 

Doordat jij je waarheid leeft weet en voel jij dat je paranormaal bent waardoor je in jezelf een balans gaat ervaren die invloed heeft op alles in je leven. Je kinderen zijn rustiger, je begrijpt je partner veel beter en hij jou ook! Hij accepteert zelfs jouw spirituele pad.

Je fysieke klachten hebben afgenomen en je energie heeft juist toegenomen omdat jij weet hoe de connectie tussen emoties, geest en lichaam werkt waardoor je voorkomt dat je lichaam weer gaat protesteren. Sterker nog, de fysieke klachten die je had zijn sterk afgenomen of zelfs verdwenenJe zit vol energie en hebt weer zin om iets te ondernemen.

Je hebt ook ontdekt waar jij mee resoneert in het grote spirituele bos en weet precies wat voor jou werkt en wat niet. Je hebt zelfs een nieuw kaartendeck gekocht waarvan je voelde dat je ze moest hebben!

Regelmatig komen vrienden en familie bij je met hun struggles. Het lijkt wel of ze zich er niet zo bewust van zijn dat ze dat doen, maar schijnbaar vinden ze jouw inzichten en antwoorden heel fijn. Af en toe leg je zelfs jouw kaarten voor ze

Zo dankbaar dat deze dame op mijn padje is gekomen. Zonder haar had in nog wel even aangemodderd met alle gevolgen van dien. Door haar eindelijk weer begonnen met oude ballast op te ruimen was echt nodig, nu op een andere manier die mij wel ligt. Het was ook tijd om mijn spirituele pad weer te vervolgen na lange tijd van stilstand en het negeren ervan.

Door TRIP Clean your system weer op weg en uitvogelen wat voor mij wel werkt. Een topper is deze vrouw.
Marcia Goedhart
TRIP Member

Be your own Guru

Jolanda Pouwels
TRIP Clean your system

In 2019 kwam mijn spirituele ontwikkeling in een bizarre versnelling

Het is 2019 wanneer ik, na 10 jaar met de tattvakaarten gewerkt te hebben,  een antwoord heb gekregen op de vraag waarom de ene persoon bijvoorbeeld wel reuma ontwikkeld en de ander niet. Ik ontdekte tijdens een lezing dat dit te maken heeft met een conflict in je energetisch systeem.

Ik had al snel de connectie tussen emoties, gedachten en lichamelijke klachten gelegd. Echter rees bij mij de vraag waarom we dan liever niet die vervelende negatieve emoties willen voelen.  Ik leerde dat door het juist toelaten en doorvoelen van deze negatieve emoties de ego strijd verdwijnt. Ik ging accepteren dat ik boos was of verdrietig en dook volkomen in dat gevoel. Ik nam er de volle 100% verantwoording voor. Ik voelde het immers? 

Dit proces heeft geduurd tot 23-02-2021 waarop ik staat van Zijn bereikte. Ik ben leeg van binnen in de goede zin van het woord. Ik voel 100% eigenwaarde en word totaal niet meer geraakt door emoties. Ik voel wel, maar ze bepalen niet langer de keuzes die ik maak in mijn leven.

In deze staat van Zijn voel ik ook 100% de connectie met mijn helderweten, mijn heldervoelen, mijn helderzien en mijn helderhoren. 

De boodschappen zijn zo bizar kraakhelder dat ik me niet eerst in allerlei meditatieve toestanden hoef te wurmen, het stemmetje in mijn hoofd hoor ik amper nog en ik kan echt 100% vertrouwen op de inzichten en boodschappen die ik via mijn paranormale gaven binnenkrijg. 

Ik krijg er kippenvel van terwijl ik dit typ. Want dit is alles waar ik van droomde. Moeiteloos connecten met je hoogste zelf.

Vanaf dat moment voelde ik nog meer dan ooit de drang om dit te delen met anderen. Hoe heerlijk is het om uit die zweverige toestand te komen en met 2 benen op de grond vol vanuit je spirituele kracht te kunnen leven?

In de training TRIP Clean your system geef ik mijn kennis aan jou door.

TRIP Clean your system

€ 249,-

De training TRIP Clean your system helpt je om je energetisch systeem echt en blijvend op te ruimen zodat er een pure en heldere verbinding ontstaat tussen jou en je paranormale gaven. Vind de kracht binnen jezelf in plaats van buiten jezelf en ervaar hoe het is om 100% te kunnen vertrouwen op je paranormale gaven. 

5/5

Aan het einde van de training heb je dit bereikt

Schoon systeem

Je systeem is schoner en er is ruimte ontstaan voor een pure en heldere verbinding met je paranormale gaven

rust & balans

Je ervaart rust en balans in jezelf doordat je lichamelijke klachten verminderen, waardoor je meer energie hebt

Spirituele kracht

Je weet wat jouw spirituele kracht is waardoor je je nagenoeg moeiteloos kunt gaan ontwikkelen in je paranormale gaven

Waarom deze cursus uniek is

Ik vertel je niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe je het moet doen. Zo bevat de cursus bijvoorbeeld een duidelijk uitleg hoe je met de tattvakaarten moet werken. Deze tattvakaarten pakken precies die struggle die jou in de weg zit. In de TRIP Community is er een besloten groep waar jij je vragen kan stellen als je ergens tegen aanloopt of je ervaringen kan delen met mij. Je hoeft het dus niet alleen te doen!

Alle TRIP Trainingen zijn gebaseerd op de tattvakaarten en hun sterke werking. Doordat ik zelf vele malen met deze kaarten gewerkt heb weet ik wat ze met je systeem doen en hoe groot hun kracht is. De afgelopen jaren heb ik niet alleen mezelf hiermee geholpen maar ook veel mensen die op zoek waren naar verbinding met hun spirituele kracht en hun paranormale gaven. De TRIP methode komt altijd als verrassend succesvol uit de bus.

Ik ben zelf zeer paranormaal begaafd, ik heb zelf 5 heldere zintuigen, helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend en helderruikend. Ik heb veel gemagnetiseerd en klankschaal behandelingen gegeven. Ik lees foto's en kan contact krijgen met overleden mensen. Door mijn jarenlange ervaring en vergaarbak aan kennis kan ik jou altijd bij jouw kern brengen.

TRIP heeft mij zoveel gebracht!
Ik leef mijn leven zoals ik dat wil, mijn spiritualiteit is er en mag er zijn , word niet meer verstopt.
Ik kan veel beter met prikkels energieën en trillingen omgaan waardoor het makkelijker is om ergens naartoe te gaan, Ik kan ook veel beter grenzen aangeven, waardoor mensen beter weten hoever ze kunnen gaan wat veel irritatie voorkomt
Blij zijn/gelukkig zijn van binnenuit, kunnen genieten van kleine dingen en mijn spirituele tekenen/boodschappen zien, voelen en accepteren in plaats van negeren
Astrid Jongenelen
Astrid Jongenelen
VIP Tripper

Dit ga je leren in de lessen

Module 1: Think outside the box

In deze module werk je met de mentale kaart. Je gaat aan de slag met de piekerende gedachten in je hoofd. Wat is de oorzaak van hun aanwezigheid, hoe ontstaan ze en welke invloed hebben ze eigenlijk echt op je? Je leert hoe je deze stem buiten jezelf kunt zetten en wat je moet doen om ze definitief te verminderen of zelfs te laten verdwijnen, zodat er rust ontstaat in je hoofd. 

Module 2:The only limits you have, are the limits you believe

In deze module werk je met de intuïtieve kaart. Je neemt je aangeleerde overtuigingen onder de loep zodat je gaat ontdekken wat het is wat JIJ wilt en wat het is wat jij aangeleerd hebt. Je gaat ervaren wat het wezenlijke verschil tussen die twee is waardoor er steeds minder frictie in jouw systeem ontstaat en jij je waarheid gaat leven. 

Module 3: Be soft, but not weak

In deze module werk je met de emotionele kaart. Hoe ga je om met emoties? Heb je ze diep weggedrukt in je systeem? Oude emoties ga je omhooghalen waardoor het echte opruimen kan beginnen zodat er daadwerkelijk ruimte ontstaat voor die connectie met jouw hogere zelf en dus je paranormale vermogens.

Module 4: Own who you are

In deze moduel werk je met de vormgevende kaart. Wat is het wat jouw lichaam je te vertellen heeft. De connectie tussen geest, emoties en lichamelijke klachten wordt hier bloot gelegd. Daarnaast ga je op onderzoek uit hoe jij vorm geeft aan je leven, je relatie, je gezin, vriendschappen en je werk.

Module 5: Be your own guru

In deze module werk je met de spirituele kaart. De module waar je reikhalzend naar uitkijkt. In de diverse lessen ga je ontdekken welke paranormale gaven er bewust of onbewust al in jou aanwezig zijn. In deze module veranker je ook alle talenten die na het opruimen overgebleven zijn, en dus echt jou maken wie je in diepste wezen bent, in je energetisch systeem. 

Je krijgt ook nog leuke bonussen

Toegang tot de besloten TRIP Clean your system coaching-groep in de TRIP Community waar je online gecoacht wordt bij jou struggle.

Het TRIP E-book Bescherm jezelf tegen prikkels van buitenaf.

Jolanda Pouwels
De werking van de kaarten vond ik echt heel bijzonder en dit is echt iets wat mensen een keer moeten ervaren als je het mij vraagt.

Mijn leven is door de TRIP heen ontzettend veranderd. Ik ben van iemand met een relatie, vaste baan en op automatische piloot naar iemand gegaan zonder relatie, opzegging van zijn huidige baan en bewust van zijn acties.

Ik ben meer in het hier en nu en ik weet nog beter wat ik wel of niet wil in het leven.
Thomas Kraak
Thomas Kraak
VIP Tripper
Jolanda Pouwels
jolanda pouwels

Dit zit er allemaal bij de cursus TRIP Clean your system

TRIP Clean your system
  • 5 modules/41 lessen over hoe je je energetisch systeem echt schoonmaakt. Je gaat ontdekken dat het opruimen jouw paranormale vermogens gaat versterken en dat je nagenoeg moeiteloos vanuit je spirituele kracht gaat leven.

  • Videolessen waarin ik je uitleg hoe je met de kaarten werkt en waar je op moet letten bij het schoonmaken van jouw systeem

  • Makkelijke online leeromgeving incl. toegang tot de TRIP Community en de besloten groep waar je online coaching van mij ontvangt

5/5

Vond je het niks? Dan krijg je je geld terug!

Inmiddels hebben al veel mensen ervaren hoe krachtig de tattvakaarten zijn en hoe simpel en succesvol de TRIP methode werkt. Daarom kan ik je met grote zekerheid zeggen dat dit ook voor jou gaat werken! Mocht je echt niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Zonder gedoe storten we direct het hele bedrag terug.

Is deze training voor jou geschikt?

JA –   als je al even op zoek bent in de spirituele wereld maar steeds maar kunt vinden wat voor jou werkt. Trippers ervaren dat ze na het volgen van TRIP Clean your system snappen waarom ze zich niet zeker voelden over hun paranormale gaven en hoe ze dat nu wel kunnen zijn.


JA –   als je vermoed dat je paranormaal begaafd bent, maar geen idee hebt wat er mee moet, sterker nog, of je er wel wat mee wilt. Ik leer je hoe je  om kunt gaan met paranormale gaven zodat je er geen last van hebt, zonder dat je er perse iets mee hoeft te doen.


JA –   als je je paranormale gaven al ontwikkeld hebt, maar je het gevoel hebt dat je niet de volle 100% eruit haalt. Er zijn zelfs spirituele coaches die TRIP volgen omdat deze methode ook voor hen verrassend en succesvol blijkt te zijn, waardoor ze hun klanten nog meer inzicht en heling kunnen geven dan ze al deden.


Ja leuk Jolanda, maar ...

Je behoudt 2 jaar toegang. Je kunt de training dus ook later volgen. Al raad ik je aan om er direct mee aan de slag te gaan. Hoe eerder je je energetisch systeem schoonmaakt, hoe sneller je 100% kunt gaan vertrouwen op je paranormale gaven en … veel meer rust en balans in je leven gaat ervaren

De tattvakaarten zitten als bestand bij de cursus, je hoeft ze dus niet aan te schaffen. 

60% van de mensen die een TRIP training volgen ontdekken dat ze veel paranormaler zijn dan ze dachten. Laat mij je helpen om dat ook te ervaren.

TRIP Clean your system

€ 249,-

De training TRIP Clean your system helpt je om je energetisch systeem echt en blijvend op te ruimen zodat er een pure en heldere verbinding ontstaat tussen jou en je paranormale gaven. Vind de kracht binnen jezelf in plaats van buiten jezelf en ervaar hoe het is om 100% te kunnen vertrouwen op je paranormale gaven. 

5/5